Появи се смущаващо твърдение за отказа на Левски от трансферна сума за Цонев


Появи се смущаващо твърдение за отказа на Левски от трансферна сума за Цонев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

7214 0

Левски се е отказал от 35 000 евро, за да приключи отношенията си с халфа Борислав Цонев. Това твърди спортният ежедневник "Мач Телеграф". Тази сума е била предложена на 'сините" от Черноморец Одеса за правата на национала, но самият той не е искал да премине в украинския клуб.

Според информацията Цонев не е харесал предложените му финансови параметри и е отказал трансфера. Затова от Левски са се отказали от парите, за да бъдат те дадени на самия футболист и да има трансфер. От клуба са се лишили от тази сума, за да се отърват от заплатата на близнака, твърди "Мач Телеграф".

НИКОЙ ИГРАЧ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ КЛУБА, НО НЯКОИ РАЗДЕЛИ БОЛЯТ

Според същия източник месечната заплата на Борислав, а и на брат му Радослав е била 10 000 евро. Когато обаче те подписаха с клуба, информацията беше, че заплатата им е наполовина по-ниска.

Както е известно, вчера Левски разтрогна с Цонев по взаимно съгласие, а футболистът обяви, че се е съгласил на това, след като е разбрал, че е в тежест на клуба. Ето каква е причината за раздялата на халфа със "сините" според популярен спортен сайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички