Левски има и втори вариант за заместник на Борислав Цонев, също от Берое


Левски има и втори вариант за заместник на Борислав Цонев, също от Берое
Снимка: Lap.bg

4481 0

Левски има втори вариант за заместник на Борислав Цонев и той също е от Берое. Според "Мач Телеграф" "сините" са набелязали халфа Абубакар Тонгара, който обаче е по-скъпият вариант за заместник на близнака. Причината, разбира се, са изискванията му за заплата, които са по-високи от тези на първия вариант на Станимир Стоилов (подробности тук).

И за Тонгара основното условие да отиде на "Герена" е да разтрогне договора си със старозагорци и да си тръгне като свободен агент. Не е ясно дали той е склонен да го направи или все още обмисля бъдещето си.

Според изданието други двама спрягани за напускане на Левски - братът на Борислав Цонев - Радослав, и защитникът Гьоко Зайков, на този етап остават в клуба. Техните договори също изтичат в края на сезона. Клубът е готов да изслуша всяка оферта за някой от двамата и няма да се пазари много-много за цената им. Информацията, че Станимир Стоилов е казал на Зайков да си търси нов отбор обаче не отговаряла на истината и такъв разговор още не е имало. Ето и каква е причината Цонев да се раздели с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички