"Не издържам повече": Стоилов заплашил, че напуска Левски заради раздорите?


"Не издържам повече": Стоилов заплашил, че напуска Левски заради раздорите?
Снимка: Levski.bg

4586 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов се е уморил от раздорите по високите етажи на клуба и е обявил, че си тръгва. Той е заявил, че не издържа повече на напрежението, твърди "Мач Телеграф".

Ултиматумът на Стоилов

Стоилов е заплашил, че ще напусне "сините" за втори път в кариерата си, но сега по собствено желание, ако изпълнителният директор Иво Ивков загуби поста си. Наскоро шефът обяви, че усеща дните си на "Герена" като преброени заради различията му с мажоритарния акционер Наско Сираков.

Кога е избухнал Мъри?

Според изданието треньорът е взел решение да напусне Левски след мача с Ботев (Враца). Той е обявил, че нищо не го спира да си тръгне. Феновете обаче са успели да го разубедят, казвайки му, че подобен негов ход може да се окаже пагубен за тима в този момент.

Неговото "Оставам" не е окончателно

От "Мач Телеграф" допускат, че Мъри може да се върне към решението си да напусне в паузата на шампионата, която е след мача с Арда в Кърджали. Тогава Сираков ще има време да реши кой да заеме мястото му. Какво каза Стоилов след мача с Ботев (Враца) можете да си припомните в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички