"Типично по български" или кога точно започнаха скандалите в Левски


"Типично по български" или кога точно започнаха скандалите в Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6273 0

Зашеметяваща е скоростта, с която "кулата от карти" в Левски започна, продължава и, очевидно, ще продължи да пада в следващите дни - за нула време всички добри впечатления, натрупани през последната година и половина, бяха разбити на пух и прах.

Едва ли вече има и един "син" привърженик, който да е напълно наясно кой с кого и за какво по-точно е скаран на стадион "Георги Аспарухов"...

Целта на тази статия е не да обясни тези процеси или да вземе страна в спора, а да подчертае кога точно са започнали да се случват раздорите по линията Наско Сираков - Иво Ивков!

Типично по нашенски

В много държави и бизнеси по света, когато нещата не се развиват в желаната посока, напълно нормално възникват търкания между отговорните фактори по "високите етажи". Но като че ли само в България това се случва И когато всичко върви по "мед и масло".

Как иначе, освен с "българското ДНК", може да се обясни фактът, че напрежението на "Герена" е възникнало СЛЕД МАЧОВЕТЕ С ПАОК!? Много по-логично щеше да бъде това да се е случило след отпадането от Хамрун Спартанс и осъзнаването, че повече приходи от европейски клубни турнири през сезон 2022/23 няма да има.

Щеше да е по-логично, но...

Логиката не вирее по тези географски ширини и явно е напълно в реда на нещата да се скараш с колегите си, когато сте в подем, вместо успехите и добрите резултати да изиграят още по-консолидиращ ефект между вас. 

"Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре се чувстваш" - фразата е на Джон Стайнбек. Може би е напълно прав и вероятно все повече фенове на Левски ще го осъзнават и констатират в следващите седмици!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички