Кокала разкритикува босовете на Левски и посочи какво е трябвало да направят


Кокала разкритикува босовете на Левски и посочи какво е трябвало да направят

7298 0

Ветеранът на Левски - Емил Велев, направи любопитен коментар за случващото се при "сините", които доскоро бяха в криза на резултатите, а в последно време се развихриха куп скандали на "Герена".

Именно и около тях Кокала сподели мнението си, като бе категоричен, че ръководството е трябвало да се раздели с част от играчите, за да погаси процент от дълга към НАП, който е неизбежен. Като избежни обаче Велев определи част от останалите дългове.  

Мнението на Велев

"На първо място трябва клубът да се спаси. Отделно, никой не им е опрял пистолет на челото и да им каже, че на всяка цена е необходимо да станат шампиони. Сами заявиха тези неща преди една година, че правят шампионски отбор, но вече втора година това не го виждаме с всички чужденци, които се взеха. Вярвам, че е имало реални оферти за двама или трима играчи, за мен беше по-нормално да се продадат, за да се погаси този прословут дълг към НАП.

Цяла България дължи пари на хазната, но точно за Левски това се напомня всекидневно и се изплаща не главницата, а лихвата на главницата. Беше редно, ако бяха взели 4-5 милиона, да се дадат 2 или 3 към НАП и да се покаже на синята общественост, че се грижат за дълга. Ясно е на всички, че този към Васил Божков няма да се връща. Това се знае и от кокошките. Както и към разни други частници, които са строили трибуната, може да почакат, но за НАП трябваше по-рязко да се подходи", коментира Велев пред "Тема Спорт".

Ето какво сподели и Георги Петков за Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички