Стоилов отрече за проблеми в съблекалнята и остана недоволен от пропуските срещу Ботев Враца


Стоилов отрече за проблеми в съблекалнята и остана недоволен от пропуските срещу Ботев Враца
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4180 0

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, говори за постигнатата победа с 2:0 над Ботев Враца в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Мъри сподели, че е останал доволен от играта на "сините", но недоволства от пропуснатите ситуации.

Втора поредна победа за Левски

"Заслужена победа на нашия отбор. Имахме преимуществото. Трябваше по-рано да отбележим трети гол, за да успокоим мача. През първото полувреме доминирахме. Очаквам да се подобрим в полузащита и защита. Пореден мач, в който пропускахме чисти положения с лекота", сподели специалистът.

Първи гол на Уелтън от доста време

"Надявам се това да му даде увереност и самочувствие. През второто полувреме имаше ситуация. Идеята му беше грешна и я пропусна, и той трябва да работи повече".

Вторият гол и пропусната дузпа

"Голът бе красив, добър гол, добра динамика. Нашите футболисти имат достатъчна скорост, когато се създадат пространства за нас става лесно Ще потърсим и следващия, който ще пробва да бие дузпа. Дузпи всеки може да изпусне".

Предстоящият мач с Арда

"Очаквам нашият отбор да играе на висота. Естествено Арда повиши нивото си, играят комбинативно и добре с добри и талантливи български играчи. Очаквам да стане футболен спектакъл и по-добрия да спечели".

Опазва ли Мъри съблекалнята от нещата извън терена

"Мисля, че няма проблеми. Казах го и на пресконференцията. Футболистите трябва да играят и да мислят за представянето си и да мислят само за футбол", завърши Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички