Официално: Пресконференцията на Станимир Стоилов и Наско Сираков се отлага, но временно


Официално: Пресконференцията на Станимир Стоилов и Наско Сираков се отлага, но временно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1492 0

Съвместната пресконференция на Наско Сираков и Станимир Стоилов за събитията в Левски се отлага временно, това обявиха от "Герена". Припомняме, че тя първоначално бе обявена от мажоритарния собственик и се смяташе, че ще се изнесат данни за финансовото състояние на клуба и натрупаните дългове.

 "Предвидената за 14 март 2023 г. по инициатива на Станимир Стоилов пресконференция, временно се отлага по желание на старши треньора на представителния отбор на „ПФК Левски", написаха "сините" на сайта си.

Какво заявиха Мъри и Сираков по-рано за насрочената пресконференция?

"Искам да ви помоля да се ограничим във въпросите единствено и само по темата, по която се дава пресконференцията", започна той и уточни: "Във вторник (б.р. - 14 март) ще имаме пресконференция със Станимир Стоилов и Петър Ганев по всички въпроси, които ви вълнуват. И най-вече, по желанието на господин Стоилов, да се изнесат някои данни за натрупани финансови проблеми през годините. Тогава можете да дойдете пак с картечниците и ние ще бъдем на разположение, няма проблеми", увери Сираков само преди около седмица.

Няколко дни след него Стоилов намекна, че по всяка вероятност няма да присъства, което се потвърждава и от позицията днес. Междувременно изпълнителният директор на клуба Иво Ивков даде загадъчен брифинг пред няколко медии, на който не са били разрешени записите. На него той е показал документи за офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев, които сериозно разделиха управляващите фактори в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички