Наско Сираков разби слуховете на пух и прах - напът е да изстреля Левски в друга орбита


Наско Сираков разби слуховете на пух и прах - напът е да изстреля Левски в друга орбита
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4303 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде кратко изявление пред журналистите след края на Общото събрание на акционерите, което се проведе на стадион "Георги Аспарухов" в днешния 15 ноември.

Логично, той веднага бе запитан има ли "светлина в тунела", след като вчера вечерта се появиха слухове, че компанията "Юнайтед груп" окончателно се е отказала от намеренията си да вземе клуба.

"Когато има нещо абсолютно готово и завършено, за която и да е компания, ще запозная цялата "синя" общност, защото от две години и половина им го дължа на тях", отговори Сираков и след това допълни, че интерес към Левски не липсва: "Бомби и фойерверки не хвърлям никога, така че... има интерес от доста места за реклама и спонсорство".

На въпрос вярно ли е, че собственикът на "Юнайтед груп" - Драган Шолак, е в България, Вълка отговори по следния начин: "Така ли? А, не знаех. Не знаех. Проверете я тази информация. Повече нищо не мога да кажа. Дължа обяснение на цялата "синя" общност, уважавам абсолютно всеки един със "синята" идея и го дължа на всички левскари. Ако има нещо, ще го обява официално".

Наско Сираков бе попитан и дали трябва феновете да бъдат спокойни: "Трябва да бъдат спокойни. Като има нещо ще го обявя официално", повтори още веднъж той.

Мажоритарният собственик на Левски отговори и на въпрос дали е вярно, че има скандал между него и старши треньора - Станимир Стоилов, каквито слухове също се бяха появили по-рано днес: "Не съм се скарал с Мъри Стоилов. Вчера бяхме около 3 часа заедно. Днес говорихме преди Общото събрание... С Мъри не могат да ни скарат, макар че се опитват, както и с Ивков. Чувам, че се пишат някакви глупости".

"Dsport" пък пише, че по време на Общото събрание Сираков е направил следното изказване пред акционерите: "Напът съм да завърша разговори и да изстрелям Левски в друга орбита!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Кралят на маршрутките", участие в над 15 фирми: кой е новият член на НС на Левски - Антон Краус?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички