Жесток разрив в Левски: Станимир Стоилов и Наско Сираков вече не са "в един отбор"?


Жесток разрив в Левски: Станимир Стоилов и Наско Сираков вече не са "в един отбор"?
Снимка: Levski.bg

7078 0

Очертава се тежко Общо събрание на стадион "Георги Аспарухов" в днешния 15 ноември - това пише вестник "Мач Телеграф".

Изданието акцентира върху факта, че е настъпил жесток разрив в отношенията между старши треньора на Левски - Станимир Стоилов, и мажоритарния собственик на клуба - Наско Сираков!

От написаното става ясно, че "двамата вече не са в един отбор", а напрежението между тях е от доста време насам, тъй като наставникът смята, че хвърля усилия като за трима, а в това време шефовете около него продължавали да живеят с лаврите от спечелената Купа на България.

Споменава се още, че "чашата е преляла", след като централният нападател Билал Бари се контузи тежко и се е видяло, че няма кой да го замести подобаващо на терена. Стоилов веднага му е бил намерил заместник, който да бъде привлечен под наем, но такъв ход му е бил отказан. 

От "партията на Сираков" пък твърдят, че треньорът е имал пълен картбланш да вземе още един нов футболист, заедно с Абдулахи Шеху, но сам не е пожелал да го направи, за да не "убива" играчите, с които разполага в атака - Илиян Стефанов, Марин Петков и Ивелин Попов.

Допълва се още, че по време на днешното Общо събрание в Левски част от организираните фенове ще поискат Константин Папазов и Венцислав Димитров (представител на спонсора Palms Bet) да "излетят" от Надзорния съвет. Ситуацията на "Герена" е доста напрегната, а за това определено не спомагат и индикациите, че сделката с "Юнайтед груп" е пред окончателен провал

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички