Майкъла е сигурен - има обединение между ЦСКА и Левски срещу БФС и Боби Михайлов


Майкъла е сигурен - има обединение между ЦСКА и Левски срещу БФС и Боби Михайлов
Снимка: Levski.bg

7701 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев (Майкъла) сподели, че е на 100% уверен в това, че двата български клуба с най-голяма фенска маса у нас - Левски и именно "армейците", са обединили сили. Причината за това е общата им позиция срещу Българския футболен съюз и президента Борислав Михайлов.

ЦСКА и Левски в комбина срещу БФС?

"Прави ми впечатление, че и Левски се обръща срещу Борислав Михайлов и Футболния съюз. Това говори, че са влезли в положението на ЦСКА. Ръководството на "сините" е влязло на 100% в комбинация с "червените". Против Михайлов и БФС" - заяви Майкъла в интервю за "Мач Телеграф".

Освен това Георги Илиев коментира представянето на любимия си отбор до момента. Той сподели, че ЦСКА е прекият конкурент на Лудогорец за титлата, както и че отборът върви добре и печелившо към момента. Като голяма причина за това посочи отличните смени, които Саша Илич извършва по време на срещите.

Майкъла не пропусна да коментира и новия стадион: "Най-важното все пак е стадионът. От това печелят всички. Целият български футбол! Всички големи отбори заслужават да имат хубави съоръжения. Държавата трябва да помогне, това трябва да е приоритет. Ние сме единствената страна без стадион. Развитието на подрастващите трябва да е приоритет на държавата".

Някои от думите на Георги Илиев определено са вече потвърдени, тъй като ЦСКА направи нещо невиждано от 15 години насам!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички