Легенда на Левски: Вина за липсата на нови сериозни партньори трябва да се търси и във футболистите


Легенда на Левски: Вина за липсата на нови сериозни партньори трябва да се търси и във футболистите
Снимка: Levski.bg

3932 0

Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което говори за загубата на тима от Славия на 12 ноември и изрази мнение, че ако Ивелин Попов е бил вкарал дузпата, то "сините" са щели да спечелят мача:

"Не мога да си обясня защо не се получават нещата и липсват победите. Левски контролира играта и владее топката. Активни бяха фланговете срещу Славия. Печелят се и статични положения, има удари към вратата, но няма гол", започна Вълчев и допълни:

"Стига се до заключението, че липсва ефективност и концентрация. Изключвам възможността за психическо затормозяване и напрежение. Ако Ивелин Попов беше вкарал дузпата - "сините" щяха да победят".

Бившият играч на 26-кратните шампиони изрази увереност, че отборът ще отстрани Вихрен Сандански на 1/16-финалите за Купата, а след това ще е нужен късмет срещу Лудогорец: "Сигурен съм, че ще отстраним Вихрен за Купата, а после с Лудогорец ще видим какво ще стане. И разградчани не са толкова убедителни в играта си. Няма да е лесно, но дано да имаме и късмет, защото ни липсва".

66-годишният Вълчев каза още, че не разбира защо част от феновете са недоволни от Наско Сираков и че е трудно да се намери спонсор, когато имаш големи дългове, а част от вината е и на самите футболисти: "Това, което се случва между част от феновете и Наско Сираков, е учудващо. Трудно може да се намери спонсор при тези финансови задължения. За мен вина за липсата на нови сериозни партньори трябва да се търси и във футболистите, и в треньорите. Това, че има допълнително напрежение в този труден момент, не е хубаво. Но когато не вървят нещата - винаги има такова. Това е Левски! Търсят се резултати винаги и навсякъде. Не мога да кажа дали ще е по-добре акциите да бъдат при феновете или да си останат при Сираков".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш нападател на Левски за Станимир Стоилов: Ако има достойнство, трябва да си подаде оставката

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички