На 99% е ясно какво ще се случи с протеста на Левски пред УЕФА?


На 99% е ясно какво ще се случи с протеста на Левски пред УЕФА?
Снимка: LAP.bg

29192 0

На 13 август ръководството на Левски официално съобщи, че е изпратило протест до УЕФА с искане мачът-реванш срещу Хамрун Спартанс да бъде преигран, заради ТОВА ГРУБО НАРУШЕНИЕ на правилата от страна на реферите на стадион "Георги Аспарухов".

В днешния 15 август се очаква финалното решение на Европейската футболна централа, а няколко специалисти вече изразиха своето мнение по казуса!

"УЕФА не обича да се стига до преигравания. Има фактическо нарушение. Най-много да накажат съдията. Ако имаше ВАР, вторият гол на Хамрун със сигурност нямаше да се признае. Но за съжаление нямаше", бе споделил източник от съдийската комисия към БФС пред "Мач Телеграф", а един сърбин, делегат на УЕФА, добави пред "Alo.rs":

"Да, има нарушение на правило 8, което обяснява как трябва да се изпълнява център в началото на всяко полувреме или след гол. Аз не мисля, че ще има преиграване. Ситуацията се разглежда като съдийска грешка на цялата бригада".

"Тема Спорт" пък твърди днес, че на 99% Левски НЯМА да получи преиграване на мача с малтийския Хамрун от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите! Изданието отбелязва, че жалбата на "сините" ще бъде обстойно разгледана, но е по-вероятно главният съдия от Румъния Ищван Ковач и неговите колеги просто да получат сурово наказание за грешката си.

Вижте още: Станимир Стоилов разкри какво би го накарало да си тръгне от Левски и защити капитана на "сините" Николай Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички