СНИМКА: Левски жестоко ощетен от съдията при втория гол на Хамрун


СНИМКА: Левски жестоко ощетен от съдията при втория гол на Хамрун
Снимка: LAP.bg

12667 0

Отборът на Левски е бил сериозно ощетен при втория гол на Хамрун Спартанс на стадион "Георги Аспарухов", пише dsport. След като "сините" изравниха чрез Цунами в 90-ата минута, гостите бързо подновиха играта, но изглежда, че това е станало не по правилата.

При подновяването на играта от центъра футболистът на Хамрун Додо е навлязъл с няколко метра в половината на Левски. По правилник играчите на Хамрун нямат право да навлизат в половината на "сините", докато не бъде подновена играта от центъра.

Тези няколко метра дават значително предимство на Додо, тъй като изританата топка е насочена тъкмо към него. След това той свали топката за съотборник, който успя да изравни резултата. Ситуацията обаче остана скрита за зрителите, а и е трудно да се забележи и в реално време.

Този кадър е заснет от фен на Левски, който е бил в Сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов" снощи. Ситуацията не се вижда по време на телевизионното излъчване, тъй като в момента на началния удар фокусът е върху част от резервите на Хамрун Спартанс.

Снимка: Dsport.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички