Станимир Стоилов разкри какво би го накарало да си тръгне от Левски


Станимир Стоилов разкри какво би го накарало да си тръгне от Левски
Снимка: Levski.bg

5135 0

Наставникът на българския гранд Левски - Станимир Стоилов, посочи в интервю за предаването "Тази събота и неделя" по БТВ при какви условия би напуснал "синия" клуб:

"Аз имам нерви да се боря във футболно естество. Мога да се откажа, ако видя, че феновете се отказват от собствения си отбор, ако с ръководството гледаме в различни посоки или ако се прецени, че аз не съм човекът, който ще може да се справи в спортно-технически план", заяви Мъри и допълни:

"Върнах се най-вече заради любовта на хората. Отчаянието ме върна, радостта ще ме задържи по-дълго време в Левски! Аз не искам да бъда велик треньор. Искам Левски да бъде добър отбор и да носи радост на хората. Те са спасението на Левски".

"Отговорността ми тежи - отговорността пред привържениците. Не бях поканен с фанфари. Дойдохме да спасим Левски от фалит - игрови и финансов. Най-много ми тежи отговорността, която съм поел пред хората", призна 55-годишния треньор, който не подмина и темата за финансовото състояние на "сините":

"Левски не е готов още за приказки. Харесва ми, когато хората си измислят приказки, но на следващата страница трябва да пише: "Да спасим Левски всички заедно". Игрово отборът вече е спасен - не може да се притеснява от никой в нашето първенство. Но трябва да спасим клуба! Отборът направи достатъчно, за да осигури добри финансови приходи, немалка сума ще влезе и от участието в евротурнирите. Мисля, че тепърва ще трябва да се търсят реални приходи за спасението на клуба", завърши Стоилов.

Вижте още: "Най-много да накажат съдията": Експерти оцениха шансовете на Левски за нов мач с Хамрун Спартанс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички