Извънредно: Левски поиска преиграване на мача-реванш с Хамрун Спартанс!


Извънредно: Левски поиска преиграване на мача-реванш с Хамрун Спартанс!
Снимка: Levski.bg

20393 0

Ръководството на Левски обяви с пост в социалните мрежи, че изпълнителният директор Иво Ивков е депозирал протест пред УЕФА с искане мачът-реванш с Хамрун Спартанс от третия кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите да бъде ПРЕИГРАН!

Причината - в късните часове на 12 август в българското медийно пространство се появи много любопитен кадър от двубоя на стадион "Георги Аспарухов", който показва, че, в секундите преди втория гол на малтийците, реферите са допуснали сериозно нарушение на правилата. (ВИЖТЕ СНИМКАТА)

"При спазване на 24-часовия срок и след внимателна преценка" Левски е депозирал своя протест, като са представени и необходимите доказателства. Случаят "ще бъде спешно разгледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА"!

Ето какво гласи публикацията на "синия" клуб:

"Левскари,

Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при спазване на 24-часовия срок и след внимателна преценка на случая, екип под ръководството на изпълнителния директор Ивайло Ивков депозира протест пред УЕФА с искане за преиграване на мача с „Хамрун“.

Представени са необходимите доказателства за допуснато грубо нарушение на правилата от главния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.

Предстои случаят да бъде спешно разгледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички