Лили Иванова дарила 4-цифрена сума за Левски директно към НАП? (СНИМКА)


Лили Иванова дарила 4-цифрена сума за Левски директно към НАП? (СНИМКА)
Снимка: Instagram

6144 0

Левски продължава да получава дарения от своите привърженици, които отиват директно към НАП, за да бъдат погасени дълговете на клуба. "Сините" нееднократно отбелязаха, че там са най-големите и спешни задължения.

Неотдавна бе открита дарителска сметка, за която от Левски отбелязаха, че парите, преведени по нея, няма да имат никакво друго разпределение извън това към НАП. Мажоритарният собственик Наско Сираков сподели, че за първи път моли лично феновете да помогнат.

Оказва се, че Лили Иванова е един от хората, които са откликнали на молбата. Популярната българска певица е дарила 1000 лева, а за това информира страницата в социалната мрежа Facebook "Синя Приказка".

Тя се отличи с точни информации около клуба в последно време. Все пак е важно да се отбележи, че няма официално потвърждение от Левски или някой от ръководните фактори за това дарение.

"Най-голямата певица на България Лили Иванова се присъедини към кампанията на клуба и призива на Наско Сираков подкрепяйки Левски на директната сметка към Нап..." - пише в страницата и е прикачена снимка, която можете да видите по-долу в материала.

Преди часове половинката на Наско Сираков Илиана Раева отпразнува юбилеен 60-и рожден ден. Тя даде много любопитно интервю, в което разказа за начина, по който Сираков е шокирал Раева при първата им среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички