Петър Ганев посочи кога и защо Станимир Стоилов може да си тръгне от Левски


Петър Ганев посочи кога и защо Станимир Стоилов може да си тръгне от Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4916 0

Петър Ганев, който е член на Надзорния съвет на Левски, даде интервю, в което сподели думи, от които със сигурност феновете на "сините" ще настръхнат. Те са свързани с бъдещето на старши треньора на отбора Станимир Стоилов.

Мъри е несъмнено една от най-обичаните фигури на "Георги Аспарухов". Още от миналото с паметните успехи и постижения, включително и в Европа, а след това и след така очакваното си завръщане. Именно след него прекъсна сушата от трофеи за отбора, печелейки Купата на България.

Стоилов се завърна, когато клубът имаше нужда от него. При този си престой изкара и най-тежкия си период начело на отбора, след като Левски бе в серия от цели 11 мача без победа в първенството.

Петър Ганев загатна, че ако нещо не се промени в клуба, Стоилов не би останал още дълго, ако Левски не се бори за титлата. Ето какво точно заяви пред колегите от dsport:

"В един момент може на Стоилов да му стане твърде много, но желанието му е да възроди клуба. Има достатъчно енергия. Има една реплика, която често се чува при левскарите: "1 милиона левскари по 10 лева и сме готови". Не е лесно това, нито и "дайте да си дадем прошка и да продължим напред“. Трябва структурирана кампания. Дайте да намерим правилния модел с ясен хоризонт.

Трябва да дадем мандат на хората, които са в клуба. Време е да вземем титлата. Немислимо е да продължава това. Мъри Стоилов няма да стои дълго, ако няма да се борим за титла" - бяха думите му.

"Сините" вече са в серия от две поредни победи, но предстои тежко изпитание в Първа лига. Още повече, че трети футболист от атаката на Левски е с проблеми преди гостуването на Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички