Илиана Раева разказа за любовта си с Наско Сираков и допълни: Мъж под чехъл? Напротив - мъж в харем


Илиана Раева разказа за любовта си с Наско Сираков и допълни: Мъж под чехъл? Напротив - мъж в харем

14736 0

Една от най-звездните спортни двойки в България несъмнено е съставена от президента на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и от мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков.

Днес, 15-и март 2023-та, Раева навърши точно 60 години. Тя даде специално интервю по този повод, а в него разказа за голямата си любов със Сираков. Сред любопитните разкрития бе това, че още при първата им среща Наско ѝ е казал, че тя ще бъде неговата жена.

Самата Раева признава и че е била много приятно изненадана от външния му вид, когато през ноември 1982-ра се запознали. Преди това била предубедена заради това, че е футболист.

"Аз в началото не го бях забелязала. Той искаше да се запознаем и действаше чрез посредник - Красимир Коев. Аз не желаех никакви срещи, особено като чух, че е футболист. Но натискът беше голям и най-накрая се срещнахме. Първата ни среща беше през ноември 1982 година. Слизам аз долу пред блока и виждам един страхотен мъж, който ме грабна на секундата - висок, рус, синеок, с римски профил, с дълги, прави крака, които нямаха нищо общо с футболните криви крака. Първото ми впечатление като визия беше уникално.

Много, много ми хареса. Той атакува директно и още на първата среща обяви : "Вие ще станете моя жена!". Да, заклевам се, това ми каза. И аз викам: "Моля?!" Но той сериозен: "Вие ще станете моя жена!". Аз му отговорих: "Много сериозно сте в грешка. Това няма изобщо как да се случи". Обаче се случи" - разказва тя пред "блиц".

Тя намекна и за проблемите, които са имали през годините, но и призна най-важното - че не могат един без друг. Освен това Раева посочи, че Наско е "мъж в харем".

"Ревността присъстваше много при нас в първите години. И двамата бяхме много ревниви. Имало ги е драмите, нормални за всяко семейство. Карали сме се, не сме се виждали. Но беше такава страст и любов, че примерно не се виждаме за един-два дни и не можехме повече да сме разделени.

Днес Наско е заобиколен само от жени - аз, двете ни дъщери, три внучки, две женски кучета и една женска котка. Как се чувства в това женско царство и дали е мъж под чехъл? Напротив. Защо не помислите, че е мъж в харем. Той е само обгрижван, само глезен, дъщерите го обожават, внучките няма да ви казвам. Наско е щастлив мъж с толкова жени" - завърши Раева.

Неотдавна пък Илиана Раева се върна назад във времето със Сираков - преди 20 години (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички