Левски спря броенето до 5: Край на зимната селекция


Левски спря броенето до 5: Край на зимната селекция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1818 0

Няма да има повече зимни трансфери в Левски. такова решение е взело клубното ръководство, което се събра на лагера в Белек тези дни. Според "Тема спорт" до затварянето на трансферния прозорец в края на февруари "сините" може да правят само изходящи трансфери.

Досега от Левски привлякоха пет попълнения. В отбрана те подписаха с Ноа Сонко Сундберг, Вендерсон Соарес-Цунами и Келиан ван дер Каап. В халфовата линия беше привлечен младежкият национал Филип Кръстев, който има задачата да я направи по-креативна, а в атака "сините" се подсилиха с бразилеца Уелтън. Той може да бъде използван по фланговете, както и на върха на атаката.

В този период клубът се раздели с доста играчи, но за никого от тях не бе взета трансферна сума. Целта на ръководството беше да се освободи от заплатите им. Така от "Герена" си тръгнаха защитниците Христос Шелис, Гьоко Зайков и Георги Александров, универсалният Ивайло Найденов, офанзивният халф Борислав Цонев и нападателят Мартин Петков. А ето кой бивш треньор на Левски заяви, че Станимир Стоилов няма трансферна свобода

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички