Бивш треньор на Левски и Лудогорец: Станимир Стоилов няма свободата да избира и да прави отбор


Бивш треньор на Левски и Лудогорец: Станимир Стоилов няма свободата да избира и да прави отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5065 0

Бившият треньор на Левски и Лудогорец и настоящ на Монтана - Антони Здравков, даде интервю пред "Sportal", в което похвали феновете на "сините" за усилията им да спасят финансово закъсалия си клуб и изрази мнение, че заради неуредиците Станимир Стоилов няма пълната свобода да избира играчи и да гради отбор:

"Левски изглежда доста по-стабилизиран финансово от това, което беше миналата година. Ако не бяха феновете, клубът щеше да обяви фалит, те направиха нещо уникално! Продължават да го правят, от последния мач в Левски са влезли пари от продажбата на 20 000 виртуални билети, това е уникално за България".

*През вчерашния ден "сините" поставиха нова голяма цел пред своите фенове - вижте повече

"Мъри Стоилов го познавам много добре, знам какви са вижданията му за футбола. Опитва се да наложи идеите си в Левски. Да, с не толкова високоплатени футболисти, но парите невинаги означават класа. Смятам, че Левски ще изглежда по различен начин", заяви Здравков и добави:

"Заради финансовата рамка обаче, Мъри няма да има свободата да избира и да прави отбор, но той направи нещо достойно - влезе там, където много други хора не искаха. Там, където пари!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички