Не по-назад от Конте: Мъри наложил строги 6 правила на Левски на лагера в Белек


Не по-назад от Конте: Мъри наложил строги 6 правила на Левски на лагера в Белек
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2275 0

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е наложил строги правила на своите футболисти по време на лагера в Белек, Турция. "Сините" са на подготовка там от 30 дни, а лагерът ще продължи до 7-ми февруари. Според вестник "Труд" Стоилов е наложил за спазване 6 задължителни правила на отбора.

На първо място, задължителен кантар, който трябва да покаже дали играчите спазват хранителния режим. Контролът за теглото е с краен час 9.30 сутринта в определените за целта дни. Към момента "сините“ нямат проблеми по този параграф. Все пак тези, които пропуснат меренето поради една или друга причина, ще бъдат глобявани, предупреждил е Стоилов.

Друга задължителна манипулация за футболистите е ежедневното посещение при масажистите. На тяхно разположение са петима служители, които отговарят за възстановяването на играчите. И това правило си има своя часови график – случва се между 8 и 10 часа всяка сутрин.

Задължителна е и консултацията с лекарския екип, ако се появи и най-дребния здравословен проблем. Стоилов държи не по-малко и на имиджа на клуба. Той изисква всеки един от отбора да бъде с екипировка на Левски, без значение от вида и цвета й.

Наред с това, бившият селекционер на България и Казахстан е наложил пълна забрана на отбора да се разхожда по джапанки в петзвездния хотел. Също така на играчите са осигурени специални за целта несесери, в които да държат своите футболни обувки от хигиенична гледна точка.

В столичния град държат и на спазването на строг хранителен режим. Въпреки редицата изкушения, които хотелът предлага, футболистите са под мониторинг, а докторът Андрей Переход, както и треньорите, влизат в ролята на инспектори, за да проверят дали и под каква форма играчите са комбинирали от шведската маса желаната от тях закуска, обяд и вечеря. А също и дали са консумирали захарни изделия.

Денят за футболистите на Левски приключва не по-късно от 23 часа, когато трябва да се приберат по стаите си. Препоръчителна е и почивката между 14 и 16 часа – период, в който играчите събират сили за втората тренировка за деня, пише изданието. А ето какво иска да подобри в Левски Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички