Ноа Сонко Сундберг с първо интервю: Посочи силните и слабите страни на Левски


Ноа Сонко Сундберг с първо интервю: Посочи силните и слабите страни на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2921 0

Първото ново попълнение на Левски - защитникът Ноа Сонко Сундберг, който още не е дебютирал за тима, даде интервю пред "Левски ТВ", в което разкри как се е стигнало до трансфера му на "Герена" през ноември 2021 година и посочи какви са първите му впечатления от Станимир Стоилов, както и кои са силните и слаби страни на отбора:

"Чувствам се страхотно. Приятно изненадан съм от атмосферата в клуба и съотборниците ми. Взех изключително бързо решението да премина в Левски. Когато те потърси толкова голям клуб, не можеш да откажеш. Подписах договор още през ноември. Срещнах се с треньора още тогава и бях много впечатлен. Имах труден период в последния ми клуб в Швеция, но сега съм много доволен, че съм част от Левски", заяви в началото централният защитник.

"Имам страхотно впечатление за Станимир Стоилов. С него разбираме футбола по сходен начин, така че предполагам, че ще имаме добро разбирателство и се надявам, че ще постигнем много успехи. Не обичам да говоря много за себе си, така че ще трябва да почакате, за да разберете какви са силните ми страни".

"Не знаех много за Левски преди да получа офертата. Бях чувал за срещите с Юргорден от Швеция, за привържениците. Разбира се, след това проверих в интернет за историята на клуба и сега знам много повече. Надявам се да направя феновете на Левски щастливи", добави гамбиецът.

"Изгледах едно полувреме от една контрола на Левски. Това не е достатъчно, за да имам цялостна представа за отбора, но видях много позитивни неща, като контрола върху играта, владеенето на топката. Също така видях, че имаме и проблеми, които са в завършващата фаза. Трябва да бъдем по-безкомпромисни в последната третина, да създаваме повече положения и да отбелязваме повече голове".

"Изживяването на Купата на Африканските нации беше наистина невероятно. Имахме някои страхотни моменти с отбора, особено на терена и мачовете, които изиграхме. Извън терена имахме проблеми с организацията", завърши Ноа Сонко Сундберг, който стигна до 1/4-финалите на турнира за Купата на Африка (тази вечер предстои вторият полуфинал между Египет и Камерун!!!).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички