Левски пусна в свободна продажба билетите за реванша с Айнтрахт Франкфурт, над 50% от всички пропуски вече са изкупени (СНИМКА)


Левски пусна в свободна продажба билетите за реванша с Айнтрахт Франкфурт, над 50% от всички пропуски вече са изкупени (СНИМКА)
Снимка: Levski.bg

2139 0

Ръководството на Левски напомни с публикация в официалния сайт на клуба, че от днес (28-и август) стартира свободната продажба на билети за реванша с Айнтрахт Франкфурт, който е насрочен за 31-ви август (21:30 часа).

"Сините" фенове получиха общо 2 900 пропуска за втория сблъсък с немците, които са на цени от 30 и 50 лева.

Междувременно, от страницата във Фейсбук "Незабравимият Георги Аспарухов" обясниха, че повече от половината от тези талони вече са продадени, а очакванията са, че останалите ще свършат още в днешния понеделник:

"Получихме информация от магазина, че повече от половината билети за Франкфурт са били продадени до днес! От утре сутрин останалата част ще се пусне в свободна продажба на Герена! Побързайте, защото почти сигурно до обяд ще свършат! СИНЯ ИНВАЗИЯ", гласи постът на "Незабравимият Георги Аспарухов".

Ето какво гласи и цялата публикация на Левски:

"Левскари,

от днес, 28 август в свободна продажба са билетите за реванша от плейофа на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Айнтрахт“ (Франкфурт). Мачът е на 31 август, четвъртък от 21:30 часа на стадион „Deutsche Bank Park“.

Пропуските са налични в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от от 10:00 до 19:14 часа, до изчерпване на количествата.

Цените им са както следва:

30 лева – Блок „ПРАВОСТОЯЩИ“

50 лева – Блок „СЕДЯЩИ“

В Германия билети ще се продават в Hilton Frankfurt City Center в сряда, 30 август от 16:00 до 20:30 часа и в четвъртък, 31 август от 10:00 до 16:00 часа. Часовете са в местно време".

*Четете последните НОВИНИ ОКОЛО ЛЕВСКИ в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички