Левски решава проблемите в атака и пълния лазарет с нападател от Острова?


Левски решава проблемите в атака и пълния лазарет с нападател от Острова?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5343 0

Левски видимо обмисля да си осигури услугите на нов нападател в най-скоро време, тъй като клубът не разполага с много опции в тази част на терена. От контузии се възстановяват Билал Бари и опитния Ивелин Попов, като за втория се очаква евентуално след два мача да се върне в игра, но няма яснота колко дълго ще остане 35-годишният футболист на "Герена".

Междувременно в медиите на Скандинавския полуостров се появиха информации, че българският гранд проявява сериозен интерес към шотландския нападател Лий Ъруин, който се подвизава в местната лига. Той е част от Хака и има договор до края на годината. 

28-годишното острие се отчете с хеттрик в сряда, когато Хака победи ВПС с 3:0, а по този начин състезателят доближи отбора си само на един мач от квалификациите за Лигата на конференциите. Разбира се, Хака не трябва да загуби реванша с по-голям резултат от този в първия двубой.

На въпросният ключов двубой за тима на шотландеца са присъствали скаути и от България,които са искали да се запознаят с качествата на играча на живо. За пратениците обаче задачата няма да бъде никак лесна, тъй като се споменава, че за правата на футболиста има интерес още от Германия, Франция, Гърция, Близкия Изток и дори зад Океана.

Нападателят се радва на най-добрия сезон през кариерата си, като отбеляза 20 гола в 27 мача във Вейкауслигата.

Той може да се превърне и в едно от няколкото попълнения, за които Стоилов обясни, че клубът се нуждае от тях по пътя към по-силен и целеустремен състав. 

Ето какво още каза Стоилов преди двубоя с ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички