Вратарят на ЦСКА 1948 не смята, че Левски е в криза, обяви Любо Пенев и Мъри Стоилов за 'двамата най-добри' в България


Вратарят на ЦСКА 1948 не смята, че Левски е в криза, обяви Любо Пенев и Мъри Стоилов за 'двамата най-добри' в България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1639 0

В събота (29 октомври) ЦСКА 1948 гостува на Левски в мач от 16-ия кръг на Първа лига, а вратарят на "червените" - Даниел Наумов, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което сподели очакванията си за сблъсъка на "Герена".

"Очаквам най-вече едно добро представяне от наша страна и един добър резултат за нас. Стремим се да бъдем на някоя от челните позиции в класирането. Естествено, изправяме се срещу много добър съперник. Левски е доста стойностен отбор", заяви Наумов пред изданието и допълни:

"Един срещу друг се изправят вероятно двамата най-добри треньори в България и може би и двата най-добри тима в елита. Очаквам да стане хубав мач и ние да излезем като победители и да се представим на нужното ниво".

На въпрос дали тимът му е успял да се запознае със слабите и силните страни на противника, стражът на "червените" отговори: "Да, това е работа на нашия щаб, но не искам да издавам нищо от кухнята".

24-годишният Наумов не смята, че Левски се намира в криза: "Ние сме се фокусирали върху себе си. Честно казано не мисля, че "сините" се намират в криза, следим тяхното представяне. Близко са до нас в класирането и игрово са доста добър отбор. Мисля, че ще се получи един равностоен и стойностен мач, ще видим какво ще стане по време на самия двубой", каза още вратарят на ЦСКА 1948. Съставът на Любослав Пенев е на трето място с 31 точки, а този на Станимир Стоилов е пети с 26 пункта, но и два изиграни мача по-малко. В първия кръг от сезон 2022/23 "червените" победиха "сините" с 1:0 (9 юли).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Основна фигура напуска Левски при сделка с "Юнайтед Груп"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички