Мъри Стоилов не вижда проблем в Касай, а в натиска от клубовете и угодните съдии


Мъри Стоилов не вижда проблем в Касай, а в натиска от клубовете и угодните съдии
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1415 0

Наставникът на Левски Станимир Стоилов смята, че шефът на съдийската комисия Виктор Касай не е проблемът на българския футбол, а хората от клубовете, които "седят на главите на съдиите". Мъри коментира призива на Ботев Пловдив за оставката на Касай, който бе подкрепен от още няколко клуба, сред които и ЦСКА, но не и Левски.

Клубовете не трябва да се месят на съдиите

Стоилов смята, че клубовете трябва да си гледат спортните проблеми, а не да се месят на съдиите. Според треньора на Левски проблемите трябва да се търсят в конкретните съдии, които демонстрират угодничество към определени клубове и мачове.

Касай не е проблемът на българския футбол

"Моето лично мнение е, че Касай не е проблемът на българския футбол, а хората от клубовете, които седят на главите на съдиите. Аз не виждам проблем в шефа на Съдийската комисия, който е доказан съдия. Трябва да търсим проблема в конкретните съдии, които на момент показват характер и угодничество и клубовете, които ги базикат", каза Мъри.

Касай - неудобен на редица хора

Проблемът може да се реши, ако клубовете се оттеглят и си гледат спортните проблеми, а не да се месим на съдиите. Смениха се редица специалисти, а нищо не се промени. Касай сигурно е много неудобен на редица хора", добави още Стоилов по темата за съдийството у нас.

Що се отнася до предстоящия сблъсък на "сините" в петък, Стоилов каза, че не само Левски и ЦСКА са фаворити за титлата, но и ЦСКА 1948 (подробности четете в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички