Елитен турски клуб е "хвърлил око" на бразилеца Уелтън от Левски?


Елитен турски клуб е "хвърлил око" на бразилеца Уелтън от Левски?
Снимка: Levski.bg

3426 0

Един от основните футболисти в състава на Левски е пред трансфер в Елита на Турция, твърди "Мач Телеграф" в днешния 28 октомври.

Става въпрос за 25-годишния бразилец Уелтън, който акостира в София в началото на 2023 година. Тогава ръководството на "сините" плати малка трансферна сума за правата му на третодивизионния Ботафого ПБ.

Изданието твърди, че лявото крило е грабнало вниманието на елитен турски отбор, който през лятото е бил близо до привличането на Емануел Току от Ботев Пловдив. Припомня се, че тогава медиите в съседката ни са писали, че Галатасарай има интерес към нападателя на "канарчетата", но в случая става въпрос за друг клуб.

При всички положения Левски не би пуснал Уелтън, ако не получи много добра оферта. Преди време Станимир Стоилов бе заявил, че се спира практиката клубът да продава играчите си за "жълти стотинки". Според известния портал "Transfermarkt", актуалната цена на бразилеца е 1 милион евро. До момента той се е отчел с 5 гола и 3 асистенции в 32 срещи във всички турнири, а договорът му е в сила до 31 декември 2014 година!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш играч и треньор на Левски: Уелтън и Роналдо са извън форма, трябва да има футболист с по-свободни функции!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички