Изпълнителният директор Иво Ивков напуска Левски при сделка с "Юнайтед Груп"?


Изпълнителният директор Иво Ивков напуска Левски при сделка с "Юнайтед Груп"?
Снимка: Levski.bg

3741 0

26-кратният шампион на България - Левски, може да се сдобие с нов изпълнителен директор, ако компанията "Юнайтед Груп" реши да вземе мажоритарния пакет акции на клуба, твърди "Тема Спорт".

Изданието пише, че при такъв развой на събитията Иво Ивков най-вероятно ще подаде своята оставка още преди новите собственици да поставят свой човек на един от най-важните управленски постове във футбола. 

Допълва се още, че Ивков може и да получи предложение да остане при "сините", но той едва ли би го приел. Прави се и паралел със случилото се в Ботев Пловдив, където голяма част от директорския екип не е изграден от българи, а от сънародници на руснака Антон Зингаревич.

Преди време се бяха появили подобни информации и за старши треньора Станимир Стоилов, който бе потвърдил след това, че при нови собственици на "Герена" ще подаде своята оставка, защото е важно всяко ново ръководство да има възможност да избира с кого да работи. 

Изданието уточнява, че, ако се стигне до сделка с "Юнайтед Груп", Наско Сираков ще остане в Левски на платена позиция като председател или като почетен председател! При последната си публична изява Сираков отговори категорично на въпрос за евентуалните нови собственици (припомнете си думите му в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички