Левски отрече категорично раздяла с Хубчев и неговия щаб


Левски отрече категорично раздяла с Хубчев и неговия щаб
Снимка: Официален сайт на Левски

4508 0

От Левски пуснаха официално съобщение по повод зачестили слухове за евентуална раздяла между клуба и треньорския щаб начело с Петър Хубчев. "Сините" обявиха категорично, че в никой момент не са имали намерение да махат треньорите си и че искат да дадат достатъчно време на Хубчев, за да си свърши работата в отбора. ОТ "Герена" също така благодариха на своите фениве за безрезервната си емоционална и финансова подкрепа в последно време.

Ето какво гласи официалното съобщение:

"Във връзка с появилите се съмнения, коментари и твърдения в електронни и печатни издания, както и такива в социалните мрежи, обсъждащи предстояща смяна на старши треньора г-н Петър Хубчев и неговия екип, ръководството на Левски, заявява следното:

В нито един момент от назначаването на г-н Хубчев за старши треньор на отбора, не е обсъждана неговата смяна. Дългосрочната програма за развитие на клуба и целите поставени пред отбора, не включват предприемане на такива действия при колебливи игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор трябва да се даде нужното време и спокойствие, за да работи и да покаже възможностите си.

Ръководството на Левски декларира своята пълна, категорична и безрезервна подкрепа към треньора и неговия екип и вярва, че резултатите от техните усилия в тренировъчния процес ще радват привържениците на отбора в предстоящите решителни футболни срещи от първенството и Купата на България.

Любовта към отбора се доказва в дела, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим специално на хилядите привърженици на отбора, които оказаха безрезервна и резултатна подкрепа на любимия Левски в този труден момент.

Управителен съвет на Левски:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на Левски:

Михаил Тодоров".

А какво каза Хубчев след загубата от Славия в първенството вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички