Петър Хубчев: Като че ли желание имаме, но другите неща ни куцат


Петър Хубчев: Като че ли желание имаме, но другите неща ни куцат
Снимка: Официален сайт на Левски

3879 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира поражението на "сините" с 1:2 от Славия на стадион "Георги Аспарухов". Възпитаниците на Хубчев изиграха много слаб мач, но според него причината не е била липса на желание, а на грешки.

"Бяхме много далече от единоборствата, от противника, много закъснявахме плюс многото технически грешки. Като че ли желание имаме, но другите неща ни куцат. Те са продиктувани от наказанията тези промени. Нормално да има възможност за контраатака. Несигурни бяхме отзад, виждаше се", заяви Хубчев на пресконференцията след двубоя. 

"Ние през цялото време играхме със само Хали Тиам като дефанзивен халф. Това ще бъде много смешно, ако кажем, че нещо хубаво се е случило в този мач. Трудно е, при така прибран отбор е много трудно. Това е едно от противодействията, принудихме се Стаси Иванов да влиза, но той буквално не е тренирал с отбора. Оставяхме много пространства, много далеч от противника, закъснявахме за единоборства", допълни още той.

В четвъртък (5 март) "сините" приемат Лудогорец в двубой за Купата на България, като Хубчев посочи какво иска да променят до тогава. "Играта преди всичко, отношението към професията трябва да е на професионално ниво. Ясно е. Това, което си позволих да коментирам с отбора е начинът, по който се получават такива картони. В мач, в който не вървят нещата, не може да губим хора по този елементарен начин. Това е един мач, 90 минути, ние трябва да сме готови за 90 минути".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички