Пламен Гетов: Можеше да последва нещо съвсем друго за Левски, ако не бяха лошите отигравания на Роналдо


Пламен Гетов: Можеше да последва нещо съвсем друго за Левски, ако не бяха лошите отигравания на Роналдо
Снимка: Фейсбук страница на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSK

2782 0

Шампионът с Левски от последното десетилетие на миналия век - Пламен Гетов, сподели мнението си за ремито на "сините" с Айнтрахт Франкфурт от плейофната фаза за влизане в Лига на конференциите.

Той отчете силната игра на столетния клуб и дори е склонен да вярва, че възпитаниците на Николай Костов са можели да постигнат и нещо повече от реми в края. 

Като проблем в тази връзка отчете представянето на Роналдо в двубоя, който освен с пропуските не се е понравил на ветерана и с няколкото си неуспешни атаки. 

Мнението на Гетов

"За мен отборът игра тактически много правилно и умно. Сините не бързаха да атакуват, което беше от значение срещу такъв съперник. Знаем германският футбол с какво се слави – отборите им са по-агресивни и когато хванат противника си на контраатака, нямат спиране.

Затова подходът на Левски бе правилен. При сините имаше някакво притеснение след ранно допуснатия гол, но с течение на мача то отпадна. Особено това се видя през второто полувреме, когато отборът се представи на много високо ниво.

Ако не бяха лошите отигравания на Роналдо. Не визирам само пропуска му, а и при две-три атаки, в които сините бяха трима на трима, но ги изигра по много лош начин. Тогава можеше да стане съвсем друго. Но нека не се връщаме към минали моменти, а да се гледа със самочувствие за реванша", коментира пред "Тема Спорт" легендата на Левски.

Вижте какво е мнението на Станислав Ангелов за реванша между Левски и Айнтрахт Франкфурт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички