Левски обяви кога пуска билетите за мача с ЦСКА, първият ден ще се продават на 2 места


Левски обяви кога пуска билетите за мача с ЦСКА, първият ден ще се продават на 2 места
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

891 0

От Левски обявиха, че в утре (29 март) ще бъдат пуснати в продажба билетите за двубоя с ЦСКА, който е следващия уикенд на Националния стадион "Васил Левски". "Сините" са символичните домакини в дербито на 28-ия кръг на Първа лига, а сблъсъкът е на 7-и април от 14:45 часа.

В първия ден от продажбата феновете ще може да се сдобият с пропуск от "Герена", както и онлайн. Цените на билетите за секторите "А" и Б", в които ще бъдат настанени "сините" фенове, са съответно 10 и 20 лева, а за ложите - 45 лева.

Ето и цялото съобщение от "синия" клуб:

След броени часове

Левскари,

В петък, 29 март в 14:00 часа в продажба ще бъдат пуснати билетите за мача от 28-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“. Двубоят е на 7 април неделя, от 14:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“. Пропуските ще се продават от 14:00 часа на касите на Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, от 16:00 часа на касите на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор А, в мрежата на Eventim и онлайн.

От 30 март, събота до 6 април, събота, включително пропуските ще се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ от 10:00 до 19:14 часа, на касата на Национален стадион „Васил Левски“ на „Синьото“, в мрежата на Eventim и онлайн.

В деня на срещата – 7 април, неделя билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите на Национален стадион „Васил Левски“ на бул. „Гурко“ и „Синьото“.

Цени на билетите:

Сектор А, Ложи 3 и 4: 45 лв.

Сектор А: 20 лв.

Сектор Б: 10 лв.

САМО ЛЕВСКИ!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички