10 дена преди Левски - ЦСКА: Фернандо Каранга се заяде леко с Хосе Кордоба


10 дена преди Левски - ЦСКА: Фернандо Каранга се заяде леко с Хосе Кордоба
Снимка: Lap.bg / колаж: SportLive

2854 0

На 7-и април българските грандове Левски и ЦСКА ще се сблъскат за пореден път, този път в мача от 28-ия кръг на Първа лига. По традиция, двубоят ще се проведе на стадион "Васил Левски", а "сините" ще са символични домакини в него.

В днешния 28-и март "червеният" нападател Фернандо Каранга получи наградата си за "Играч №1" на 25-ия кръг, след като наниза два от четирите гола във вратата на Ботев Пловдив.

След това бразилецът каза няколко думи за предстоящата среща с 26-кратните шампиони на България, заявявайки, че вече е решил как ще отпразнува евентуално попадение във вратата им:

Фернандо Каранга

"Мачът с Левски е специален. Когато съм играл срещу тях, съм вкарвал - това е нормално. Всеки иска да играе в дербитата. Играч като мен, който е решителен, трябва да играе в тези мачове. Всеки ден като заспивам се сещам за тези мачове. Вече съм приготвил как да отпразнувам бъдещ гол срещу тях, но не мога да кажа сега", сподели Каранга, цитиран от "Gong", а после допълни:

"Това е моят стил на игра. Мисля, че като играя така, противниците се колебаят. Аз ги провокирам да може защитата да сбърка. Не се страхувам от нищо".

Заяждане с Кордоба

Наскоро Хосе Кордоба от Левски бе избран за "Защитник №1" в Първа лига през 2023-та година, а сега Каранга се заяде леко с него:

"Голямо предизвикателство за мен е, че ще се изправя срещу защитник №1 на годината. Това е хубаво, но той е бил №1, защото не съм бил тук".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Фернандо Каранга от ЦСКА получи награда, даде обещание и се зарече: Няма да се откажа, докато не станем шампиони!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички