Фернандо Каранга от ЦСКА получи награда, даде обещание и се зарече: Няма да се откажа, докато не станем шампиони


Фернандо Каранга от ЦСКА получи награда, даде обещание и се зарече: Няма да се откажа, докато не станем шампиони
Снимка: Lap.bg

767 0

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга беше избран за "Футболист №1" на 25-ия кръг в Първа лига, след като вкара два гола във вратата на Ботев Пловдив при победата с 4:0 на стадион "Васил Левски".

Обещание от Каранга

Фернандо Каранга

"Искам да благодаря на всички гласували. Това е първият път, в който идвам тук след моето завръщане в ЦСКА и обещавам, че това няма да е последният път, в който ще получа наградата. Много съм щастлив с гласовете, които са дали треньорите за моите голове и ще продължа да вкарвам, за да мога да дойда пак тук. Ще направя хубава колекция, тъй като ми харесва призът", започна той, цитиран от "Gong".

ОЩЕ: За какъв период от време е договорът на Фернандо Каранга с ЦСКА?

"Спомням си много добре като дойдох първия път, че 4 мача не вкарвах и оттогава почнах. Оттогава не съм спирал да вкарвам и се надявам сега пак това да се повтори. Първенството и клубът са се променили в сравнение с първия ми престой. Сега се адаптирам много по-бързо към ЦСКА. Независимо от футболистите, които са тук, ЦСКА винаги е бил силен отбор".

За завръщането при "армейците"

Фернандо Каранга

"Като се върнах от Китай имах други оферти, но аз се сетих за историята ми тук, феновете и това ме мотивира да приема да се върна обратно в ЦСКА. Смятам, че взех правилното решение. Свързахме се взаимно. Говоря малко български. Труден е езикът, но правя усилия да науча някои неща", разкри 32-годишният нападател.

"Няма да се откажа никога, докато не станем шампиони"

"Сега първенството не е решено. ЦСКА не може да бърка. Ако продължим да бием, ще е много добре. Имаме шансове да станем шампиони. Ние трябва да се борим да вкарваме голове, да сме по-конкурентни с преките съперници. Всички футболисти знаят какво трябва да правят и най-важното е да не сбъркаме. Не само моя цел е да вкарам много голове, а и на целия отбор. Искам да вкарвам, да докарвам победите на ЦСКА. Най-важно е да се борим за титлата и моята първа цел е да стана шампион с ЦСКА. Няма да се откажа никога, докато не станем шампиони", зарече се Фернандо Каранга.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Ел Маестро с ключови съвети към ЦСКА и Фернандо Каранга при комфортна преднина срещу Ботев Пловдив (ВИДЕО)

Впечатляващи цифри! Фернандо Каранга напът да запише името си в историята на ЦСКА

Новородената дъщеричка на Фернандо Каранга е големият му стимул в ЦСКА (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички