Левски е продал по-малко от 3 000 билета за ЦСКА 1948, но има едно голямо "НО"


Левски е продал по-малко от 3 000 билета за ЦСКА 1948, но има едно голямо "НО"
Снимка: Levski.bg

13234 0

В днешния 15-и юли (събота) Левски стартира участието си в Първа лига през сезон 2023/24 с домакинство на ЦСКА 1948, което е с начален час 18:45 и ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов".

Този двубой се явява и официален повторен дебют за старши треньора Николай Костов, който вече започна втория си престой начело на 26-кратните шампиони на България с три победи и едно равенство в летните контроли.

Справка в портала "All4Levski" в часовете преди първия съдийски сигнал на "Герена" показва, че до момента "сините" фенове са изкупили по-малко от 3 000 билета за сблъсъка с "червените" - общо 2 873 (данните са актуални към 15:00 часа!).

Важно е да се отбележи обаче, че други 5 319 талона се водят блокирани

Това е така, защото в тази бройка влизат онези привърженици, които вече са подновили абонаментните си карти за новата кампания в Първа лига, както и тези, които са имали карти за миналата, но все още не са си взели такива за сезон 2023/24.

*Както Левски съобщи на 25-и юни - "Местата на настоящите притежатели на абонаментни карти ще се пазят до 23-ти юли 2023 г. включително, след което ще бъдат пуснати в свободна продажба".

С оглед на всичко това, както и на факта, че голяма част от родните запалянковци имат навика да си купуват билети за даден мач в последния момент, можем да заключим, че Левски - ЦСКА 1948 ще се играе пред минимум 6-7 000 души публика!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Две липси в Левски за повторния дебют на Николай Костов на "Герена"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички