Две липси в Левски за повторния дебют на Николай Костов на "Герена"


Две липси в Левски за повторния дебют на Николай Костов на "Герена"
Снимка: facebook / levskiofficial

3871 0

Новият старши треньор на Левски Николай Костов определи групата за първия си официален мач, който е срещу ЦСКА 1948. Двубоят е днес (15 юли) на стадион "Георги Аспарухов" от 18:45 часа.

Единствените липси за "сините" са Цунами, който е с наказание от края на миналия сезон, както контузеният Билал Бари.

Групата на Левски:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Кристиян Йовов, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Преслав Бачев, Роналдо, Уелтон, Рикардиньо.

"Усещам и виждам голямо желание от нашите играчи. Имаме много млади футболисти. Обръщам се към публиката с апел да подкрепят отбора, за да може да имаме някакъв колективен оптимизъм и да трупаме увереност с победите, които предполагам, че ще имаме. Няма да победим всички, но мисля, че този оптимизъм ще зарежда нашите играчи и ще могат да бъдат по-уверени в предстоящите мачове", бяха част от думите на Костов преди началото на сезона, като разкри за две нови попълнения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички