Актьор със "залп" към Наско Сираков: Бяха му дадени акции с цел да ги държи, той изведнъж започна да управлява Левски


Актьор със "залп" към Наско Сираков: Бяха му дадени акции с цел да ги държи, той изведнъж започна да управлява Левски
Снимка: Levski.bg

59236 0

Известният български актьор Бойко Кръстанов, който е фен на Левски, сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за представянето на "сините" през сезон 2023/24.

Той изрази мнение, че проблемите на "Герена" са големи, а клубът се ръководи лошо от много години насам:

"Големи са проблемите в Левски и не съм амбициран за предстоящия сезон. Нямаме и нови попълнения. Левски се ръководи много лошо от години. Естествено винаги ще съм зад отбора, но съм леко обезверен", заяви 35-годишният Кръстанов и допълни, визирайки мажоритарния собственик Наско Сираков:

"Не мога да разбера какво се случва в този клуб. Дойде един човек, който му бяха дадени акции с цел да ги държи и той изведнъж започна да управлява клуба и да казва какво ще се случва. Тъкмо бяхме тръгнали в правилната посока и вдигнахме Купата на България и пак нещата отидоха по дяволите".

Бойко Кръстанов коментира и темата с отнетата капитанска лента от ръката на вратаря Пламен Андреев: "Това дали Андреев да е капитан или не, си е решение на треньорите. Не знам дали е правилно, но ще си проличи. Не виждам защо му отнеха капитанската лента. Дано не му се отрази, защото той е много млад".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Емил Велев очаква борба за титла и Купа от Левски, коментира и протеста на Сектор "Б" срещу Наско Сираков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички