Къде да гледаме Ружомберок - Левски в Лига Европа?


Къде да гледаме Ружомберок - Левски в Лига Европа?
Снимка: Официален сайт на Левски

10463 0

Тази вечер Левски стартира участието си в Лига Европа. От 19:30 часа в словашкия град Ружомберок "сините" ще срещнат местния клуб от едноименния град. Срещата ще бъде предавана пряко по "Диема Спорт", а също можете да я проследите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Двубоят е част от първия квалификационен кръг на втория по големина европейски клубен турнир. Сблъсъкът е много важен за Петър Хубчев и възпитаниците му. Столичани ще искат да си осигурят комфортен резултат, преди реванша на "Герена" след седмица.

Други два български клуба - ЦСКА и Лудогорец, вече стартираха в европейските турнири, като "червените" спечелиха убедително срещу Титоград, докато "орлите" загубиха от Ференцварош, но вкараха важен гол. Сега е ред и на Левски, който също ще гони добър резултат в евротурнирите.

Наставникът на "сините" Хубчев посочи силните страни на Ружомберок и обяви, че е наясно с титулярния състав за мача. От словашкия тим също обявиха каква е целта им за предстоящия мач.

Междувременно се появиха информации, че Левски продължава да работи по трансфера на италианския футболист (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички