От Ружомберок обявиха голямата си цел в първия мач срещу Левски


От Ружомберок обявиха голямата си цел в първия мач срещу Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

6744 0

В лагера на Ружомберок се готвят усилено за мачовете с Левски, а помощник-треньорът на отбора Марек Сапара обяви голямата цел при визитата на "сините" в четвъртък вечер - да не бъде допуснат гол. Двата отбора играят в 19:3 часа българско време, като словаците подходиха с уважение към съперника, но целта е продължаване към следващата фаза.

"Съперникът безспорно е тежък. Гледахме няколко мача на Левски, следихме внимателно и селекцията им. Целта в домакинството ни е да не допуснем гол. Ще се опитаме и да атакуваме, но трябва да си свършим перфектно работата в защита и да завършим без допуснат гол", категоричен беше Сапара пред местните медии. Той подчерта, че Рубомберок иска да играе атакуващ футбол, но в подобен турнир най-важно е да се подходи умно към срещите.

"Разбира се, че целта е да играем нападателно и да направим всичко по силите си, за да спечелим. Но в мачове като тези от Лига Европа с директни елиминации всички знаят колко може да натежат головете на чужд терен", коментира помощникът. Междувременно един от любимците на феновете на Левски - Роман Прохазка, коментира шансовете на "сините" и кой ще подкрепя в мача (вижте думите му в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички