Левски все още работи по трансфера на италианец?


Левски все още работи по трансфера на италианец?
Снимка: Instagram

8918 0

Левски не се е отказал от възможността да привлече италианския нападател Матиа Монтини, твърдят медии в Румъния. 27-годишният таран има договор с Динамо (Букурещ) за още един сезон и за него трябва да бъде платена трансферна сума.

Ако го иска, Левски ще трябва да извади доста сериозна оферта. Това заяви треньорът на Динамо. Клубът вече привлече нападател в лицето на Дени Алар, но заради контузията му ще се подсили с още един таран. От "Герена" преговаряха за национала на Кюрасао Рангело Янга, който е собственост на Астана. Вчера нападателят обаче игра за казахстанския клуб в Шампионска лига, което намалява шансовете за евентуален трансфер. Затова и "сините" вече са задействали други опции за играч на върха на атаката.

"Матиа има предложение от Израел. То е от Макаби Тел Авив. Този клуб ни дава 800 хиляди евро за правата на играча, но повече не мога да кажа. Интерес към него има и от Левски", заяви наставникът на Динамо пред digisport.ro. През изминалия сезон Монтини вкара 13 попадения за "червените кучета" в първенството. Вижте в този материал какви са останалите трансфери, по които работят на "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички