Петър Хубчев посочи силните страни на Ружомберок и е наясно с титулярите на Левски

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев сподели, че вече е наясно със стартовия състав, който ще използва за гостуването на Ружомберк в първи мач на тима от кампанията в Лига Европа. "Сините" са в Словакия, където се готвят за първия официален мач, а легендарният защитник разкри какво очаква от съперника и кои са силните му страни.

"Очакваме един мотивиран, компактен отбор, който разчита много на статичните положения. Очаква ни една сериозна битка. Аз лично не чувствам напрежение в мен. Изиграхме четири добри мача в подготовката. Подготвени сме за този двубой. Нямам въпросителни около състава. Има трима човека, които не са с нас, но това е нещо нормално във футбола", сподели треньорът на "сините" по време на пресконференцията си.

Звезда на Левски се гласи да става унгарски национал

Халфът на Левски Хали Тиам призна, че е кандидатствал за унгарско гражданство и се надява да стане национал на страната. Сенегалецът игра 4 годин...

Бившият селекционер на България сподели, че футболистите му трябва да влязат в мача спокойни и похвали своите за себераздаването в подготвителния процес.

"Главата ни трябва да е чиста и трябва да мислим през всичките 90 минути. Подхождаме в зависимост от това срещу какъв отбор се изправяме. Ние едва ли можем да правим много промени и ротации. Имаме една сигурност за утре.

Прохазка: Да подкрепя Ружомберок? Та Левски е моята любов!

Бившата звезда на Левски и техен капитан - Роман Прохазка, отново показа топлите чувства, които изпитва към столичния клуб. Словакът играе за чеш...

Има няколко човека, на които трябва да се обърне внимание. Хубаво е, че имам футболисти, които мога да използвам на няколко позиции.

Всички момчета се влагаха в подготовката. Ще видим утре колко е готов и Мазурек. Харесва ми мисленето на Миланов. Трябва да се мисли за мача утре и за тренировката, а не за групите и за шампионската титла", завърши Петър Хубчев. Какво споделиха от лагера на Ружомберок за мача с Левски четете в тази статия!

Още по темата

Please select answer!