Кръстев се закани на ЦСКА и отчете: Напускане на Стоилов няма да се отрази добре


Кръстев се закани на ЦСКА и отчете: Напускане на Стоилов няма да се отрази добре
Снимка: Lap.bg

4375 0

Филип Кръстев се превърна в герой за Левски при успеха с минималното 1:0 над Локомотив София. Полузащитникът отбеляза единственото попадение в срещата и осигури 4-ти пореден успех за своя тим в българската Първа лига.

Самият Кръстев отбеляза къде се крие един от сериозните проблеми за тима - а именно в разликата в представянето при старта и при завършека на срещите - особено когато "сините" водят". Все пак подчерта, че успехът е било най-важното.

Вижданията на Кръстев

"Най-хубавото е, че спечелихме, макар и отново да не бе изразително и да треперехме до края. Изпуснахме инициативата. Малко е опасно, защото се случва отново в мач - да играем добре първото полувреме, а после да изпуснем динамиката. Най-важното е, че спечелихме.

Не мисля, че случващото се оказа влияние на отбора - подготвихме се професионално. Фокусирани сме върху мачовете и върху това да се класираме в Европа.

Не знам какво е решил г-н Стоилов, но със сигурност напускане на Стоилов няма да се окаже добро. Неговата енергия е много важна, неговата енергия е много важна за самия клуб", обясни голмайсторът.

Вечното дерби с ЦСКА

Кръстев бе запитан и за сблъсъка, който е пред Левски в следващия кръг - голямото дерби с ЦСКА. Един от лидерите на отбора сподели това, което всички фенове искат да чуят - че тимът ще е пределно мотивиран и че ще търси задължителна победа над "червените":

"Ще се възстановим, имаме време до мача с ЦСКА. Ще бъдем свежи, ще се мобилизираме, искаме да направим победа срещу ЦСКА задължително във Вечното дерби", категоричен бе Кръстев.

Проследете пресконференцията на Станимир Стоилов НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички