Левски се съсредоточава в търсенето на играч на една определена позиция


Левски се съсредоточава в търсенето на играч на една определена позиция
Снимка: БГНЕС

3017 0

Една от спешните задачи в Левски се очертава да намери поне един вътрешен полузащитник от лятото."Сините" искат спокойно да намерят желания играч без да действат под натиск, като няколко играчи на тази позиция, които не са със сигурно бъдеще на "Герена", пише "Тема спорт".

С мисъл за летния трансферен прозорец

Наемът на Филип Кръстев изтича в края на сезона, като "Сити Футбол Груп", компанията, която държи правата на българския национал, може би ще търси друго предизвикателство за футболиста. Наскоро дори човек от централата на дойде на стадион „Георги Аспарухов“ да говори с играча, с агента му Николай Жейнов и с Мъри Стоилов.

Индикациите бяха, че Филип може да предоговори условията си за удължаване на наема, но ако клуба бе придобит от „Спорт Рипъблик“, след което Левски да вдигне нивото и да преследва по-високи цели. Клубът обаче продължава в строго икономичен режим.

Андриан Краев е също важен играч за Стоилов, но  продължава да бъде обект на интерес от Фехервар. През зимата бе отказана оферта за халфа на "сините", но при добра оферта идното лято може и да се стигне до раздяла.

Третият висящ случай е с набелязания Макрецкис. Универсалният футболист на Пирин е силно желан от Левски и дори има устна уговорка с ръководството на "Герена", но все още нищо не е сигурно. Той се радва на интерес и на други клубове в Първа лига, като дори имаше информация, че е отказал на Ботев Пд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички