Филип Кръстев си тръгва от Левски в края на настоящата кампания?


Филип Кръстев си тръгва от Левски в края на настоящата кампания?
Снимка: Getty Images

5283 0

Отборът на Левски е напът да остане без един от основните си футболисти - Филип Кръстев, който ще си тръгне след края на сезона, информират колегите от "Тема Спорт".

В момента младият футболист играе под наем на "Георги Аспарухов" от белгийския Ломел, а договорът между двете страни ще изтече след края на кампанията. Според източника се очаква той да продължи кариерата си в чужбина. Все пак има минимална възможност той да продължи да носи синия екип, но само ако Левски се класира за евротурнирите.

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, има желанието да се стигне до ново споразумение със "Сити Футбол Груп", който държи правата на Кръстев. Което подсказва, че на "Герена" държат да запазят младока за по-дълго.

Кръстев се превърна в ключов играч на Левски

Откакто премина към тима на "сините", 21-годишният футболист възроди кариерата си и се превърна в основен играч за столичани. Той прибави към резюмето си 42 двубоя във всички турнири, в които се отчете с девет гола. От началото на сезон 2022/23 е стартирал в 20 мача от 21 в първенството. Кръстев не взе участие в гостуването на Черно море във Варна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски подаде документи за получаването на лиценз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички