Филип Кръстев за бъдещето си и би ли останал още един сезон в Левски


Филип Кръстев за бъдещето си и би ли останал още един сезон в Левски
Снимка: Levski.bg

3517 0

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев говори за бъдещето си след края на сезона. Той коментира дали би останал на "Герена" за още един сезон и какво е чувството да вкараш на отбора, чийто юноша си - Славия.

"Винаги съм искал в чужбина, мечтата ми е да играя в едно от топ 5 първенствата на Европа. Първият път не се развиха добре нещата за мен и това доведе до връщане тук, в България, и в Левски. Може би не трябваше да оставам толкова време. Никой не може да предскаже какво ще се случи. Бих останал още един сезон в тима, защото се чувствам много щастлив тук", каза националът пред gerena.bg.

"Определено мога да се нарека вече левскар след нещата, през които преминах. Станимир Стоилов бе причината да съм в Левски, благодарен съм му, имах много ползотворна работа с него и съм научил много за футбола от него", допълни Кръстев и обясни, че е гледал на живо мачове на "сините", преди да премине в тима, но не е бил в агитката.

"Много обичам Славия, мачът срещу тях тогава беше без особено значение, но се получи нервен. Аз бях изнервен, самият му развой беше неприятен и начинът, по който ни изравниха, затова имах бурна реакция след победния мой гол", каза халфът за победата с 2:1 на "Овча купел" през пролетта на 2022 година. А дали Кръстев би завършил кариерата си в Левски - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички