Константин Папазов се скъса да хвали Станимир Стоилов, обясни и защо вече не е близо до Левски


Константин Папазов се скъса да хвали Станимир Стоилов, обясни и защо вече не е близо до Левски
Снимка: Lap.bg/Ilian Telkedzhiev

2111 0

Баскетболният треньор Константин Папазов даде своята прогноза за предстоящия мач между Левски и ЦСКА и заяви, че дори "сините" да загубят, феновете ще продължат да скандират името на Станимир Стоилов:

"Моята прогноза естествено, че ще бъде пристрастна. Левски трябва да спечели, искам да спечели и вярвам, че ще спечели. Не мога да кажа резултат, защото и да кажа резултат ще бъде някаква фантазия. Реалностите са 1-0, 2-0 или нещо такова. Много дербита са играни. И са печелени и са губени. Това е по-различно, защото докато две години се правят чудеса от феновете и се стараят нещо да се случи, за първи път има нещо по-различно", каза Тити в интервю пред "Sportal" и добави:

"Левски с този треньор, с начина, по който върви, с феновете, които до гроб ще са с него – Левски го има и той е вечен. Не случайно такъв е и слоганът на кампанията. Левски е вечен. Левскарите ще приемат всякакъв резултат. Всякакъв резултат ще бъде приет, накрая на мача ще им се пеят имената без значение дали сме загубили или победили. И да сме загубили, името на Мъри Стоилов ще се пее, защото го заслужава".

"Невъзможно е един човек сам, но неговото присъствие безспорно категорично промени изключително облика, визията на отбора. С огромния опит, който има той също се е напечелил на успехи. Не говоря за финанси те са ръка за ръка. Той сега е по-мъдър отвсякога и освен спортно-технически, с огромния опит, който натрупа му помага и в много други неща в израстването на един клуб".

А ето и как Папазов отговори на въпрос защо вече не е толкова близо до футболния клуб:

"Смятам, че на 100% дадох всичко от себе си, с което можеше да бъда полезен. И сега съм на стадиона, във всеки момент съм и с Наско и зад него и във всичко, което се случва с Левски. Няма никаква причина, утре (б.р. - днес) ще бъда на стадиона, ще бъда до Наско и ще бъда един от тези десетки хиляди, които ще се молят да успеят. Обаче аз се моля заради тях. Наистина заслужават това, което направиха хората".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички