Левски - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме зрелищния сблъсък от 22-ия кръг на българската Първа лига?


Левски - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме зрелищния сблъсък от 22-ия кръг на българската Първа лига?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

9594 0

Големият ден настъпи - Левски и ЦСКА се изправят един срещу на стадион "Васил Левски" в центъра на София в сблъсък от 22-ия кръг на Първа лига!

Тимът на Станимир Стоилов е на пето място във временното подреждане с актив от 32 точки, докато този на Стойчо Младенов продължава гонитбата на върха с Лудогорец и има 47 пункта - четири по-малко от "орлите".

И двата отбора са в серия от по три поредни победи във всички турнири! Левски надви Локомотив Пловдив (2:1), ЦСКА 1948 (2:0) и Септември София за Купата на България (2:0). ЦСКА пък се справи със Славия (3:2), Ботев Враца (4:0) и Локомотив Пловдив, също за Купата (2:0).

*Първият мач от есенния дял на Първа лига между тези два тима се състоя на 26 септември и тогава "армейците" успяха да спечелят трите точки след 2:1, а това бе осмата поредна среща, в която 26-кратните шампиони не успяха да зарадват своите фенове с победа.

Сблъсъкът между "сини" и "червени" стартира в 14:00 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате, проследете развоя на Левски - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички