Папазов разкри: Баскетболният Левски също е пред фалит


Папазов разкри: Баскетболният Левски също е пред фалит
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1803 0

Треньорът на баскетболния Левски - Константин Папазов, коментира тежкото положение, в което се намира клубът. Той остана без генерален спонсор и все още не може да закърпи бюджета, а проблемът трябва да бъде решен до две седмици. Той посочи, че проблемите са още от оттеглянето на Лукойл.

"Използвам възможността да им благодаря за всичко, което направиха за българския баскетбол, не само за Левски. Ние сме в търсене на генерален спонсор. Ситуацията безспорно е много тежка. Не бягаме от нея, не съм се спирал от 5 месеца. Попаднахме в най-тежкия период“, започна Папазов.

"На теория нещата изглеждат "край", но това е петият случай, в който се опитвам да спася клуба, винаги съм вярвал до последно. И сега вярвам, проведох много разговори, благодаря на всички, които ме приеха. Дори чрез Вас може някой да го чуе. Заплати не се дължат на никого, защото високият морал на играчите ме задължаваше. Всичко е на мой гръб, това никой не го интересува. Играчите не могат да бъдат потърпевши след поведението, което имаха, те останаха заедно с мен в битката. Проблемът е, че нямаме генерален спонсор, който да покрие един сериозен бюджет", продължи той.

"Крайна дата няма, но в най-скоро време трябва да сме коректни към играчите, след тяхното човешко поведение към клуба. Не мога да си представя, че голяма София може да остане без отбор в НБЛ. Трябва да стане чудо. Има страшно много разговори, много от тях не са затворени и може да има положителен отговор. Имам непрестанна връзка".

"Това, че не сме го афиширали този 5-месечен проблем, е защото смятам, че на хората им писна все ние да се оплакваме. Знаете, аз участвах и за футболния Левски. А не е имало и проблеми, тъй като парите са платени на всички. Сумата не е голяма, проблем е била цялостната ситуация в повечето разговори. Аз вярвам, че ще успеем. Ще бъде!", завърши Папазов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички