Как се отразиха празниците на Ники Михайлов? Стражът втрещи с вида си (ГАЛЕРИЯ)


Как се отразиха празниците на Ники Михайлов? Стражът втрещи с вида си (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

18853 0

Столичният Левски потегли към подготвителния си зимен лагер в Турция. "Сините" тръгнаха от летището в София тази сутрин, като бяха в пълна група - с изключение на Ноа Сонко Сундберг, който ще вземе участие на Купата на африканските нации и след това ще се присъедини към момчетата на Станимир Стоилов.

До момента новите попълнения в състава на Мъри през тази пауза са три - Сундберг, Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами, както и Уелтън Фелипе. Не е никак изключено още нови имена да подсилят "синия" отбор, за да е по-боеспособен за подновяването на шампионата. Стана ясно и какви пари е взел човекът, довел Цунами и Уелтън в Левски, както и големи ли са им заплатите.

Както е известно, Левски заема 6-ата позиция във временното класиране с 26 точки от 19 изиграни мача. "Сините" стабилизираха представянето си в последните седмици и вдъхнаха надежда на своите привърженици. Топ 6 изглежда съвсем реална цел, но голямото желание е да бъде спечелена Купата на България.

За тази цел подготовката трябва да е на отлично ниво. Важно е и какво точно са правили играчите по време на празниците, но наставникът Станимир Стоилов призна, че е доволен от формата на всички, с изключение на един футболист, който ще бъде глобен.

В този смисъл трябва да се отбележи и физическата форма на капитана на отбора Николай Михайлов. В миналото стражът имаше много сериозни проблеми с наднормено тегло, но свали много килограми и влезе във форма. Сега изглежда сякаш Михайлов е в още по-добро физическо състояние, ако можем да съдим по снимките, направени на летището, преди да излети отбора.

Вратарят е на 33 години и е един от лидерите в съблекалнята на "сините", като на него ще се разчита много и след паузата. Вижте как се отразиха празниците на Ники Михайлов и вида му, с който втрещи всички (ГАЛЕРИЯ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички