Ноа Сундберг от Левски с "гола на годината" през 2016-а: Ножичен удар извън наказателното поле (ВИДЕО)


Ноа Сундберг от Левски с "гола на годината" през 2016-а: Ножичен удар извън наказателното поле (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

3296 0

В последните дни има много емоции около Левски и новите футболисти, които трябва съвсем скоро да подпишат със "сините". Както е известно, в неделя (2 януари) в София кацна бразилецът Вендерсон де Фрейташ Соареш - Цунами.

С него трябваше да пристигне и сънародникът му - нападателят Велтон Фелипе, но заради документални проблеми той пристигна ден по-късно - в понеделник (3 януари). Те ще минат медицински тестове и ако всичко е наред, ще подпишат договорите си.

Конракт вече е подписал първото обявено име за ново попълнение - централният защитник Ноа Сонко Сундберг, който бе обявен официално за нов играч още в началото на ноември. Той ще участва на Купата на африканските нации с Гамбия, след което ще се присъедини към подготовката на Левски.

Сундберг е роден през 1996 година в Стокхолмд (Швеция). Юноша е на АИК (Стокхолм), с който подписва и първия си професионален договор през 2014 година. Изиграва 29 мача и вкарва 2 гола. През 2016 година е преотстъпен на друг тим в страната - Сундсвал.

Там играе 51 мача и реализира 4 гола, но един от тях е изумителен и дори е кръстен "голът на годината". Той идва срещу Йостерзунд и представлява ножичен удар извън наказателното поле, който поразява вратата на съперника (можете да видите красивото изпълнение във видеото по-долу).

Куриозно, но именно това е и следващият му отбор - Йостерзунд, където има почти 100 мача, в които е вкарал и 5 гола. 

На пресконференция след старта на подготовката за отбора Станимир Стоилов разкри кой ще напусне Левски и директно покани Ивелин Попов в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички